Soms krijg jij als mens te maken met allerlei persoonlijke ingrijpende of traumatische gebeurtenissen. Dan heb jij bij de verwerking daarvan of bij het maken van goede keuzes wel eens hulp nodig van een professional. Een professional die jou helpt zonder enig vooroordeel of oordeel. Die zijn cliënt altijd centraal zet en als hulpverlener oprecht en dus authentiek is.

Praktijk Bomexperts biedt ‘generalistische basis geestelijke gezondheidszorg’ (GGz) aan. Particulieren maar ook diverse bedrijven en overige instellingen maken gebruik van mijn diensten.

Ik ben een vrijgevestigd psycholoog met een eigen praktijk aan huis (aparte ingang) in de prachtige, rustgevende omgeving van oud Urmond. Als volledig zelfstandig psycholoog ben ik niet afhankelijk van andere instanties of hun regelgeving.

Als psycholoog ben ik geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (sector GGz) waardoor mijn competentie als professionele hulpverlener wordt gewaarborgd.
Door het volgen van cursussen, intervisies, lezen van vakliteratuur en dergelijke houd ik mijn kennis op hoog niveau.

Tevens heb ik veel ervaring opgedaan als (hoger) leidinggevende bij de Politie (ook BOA), het Voortgezet Onderwijs en allerlei andere overheidsorganisaties.

Ik bied ook hulp bij relationele problemen, (ernstige) verstoringen van de arbeidsrelatie en (langdurig) ziekteverzuim. Maar ook bij uithuisplaatsingen en huiselijk geweld. Vaak maak ik daarbij gebruik van mijn jarenlange ervaring als ambtenaar van politie. Ik werk ook regelmatig samen met onder andere Arbodiensten, (bedrijfs-) artsen, Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming.
De belangen van mijn cliënt staan daarbij altijd bovenaan!

Mijn ambitie is mensen zo optimaal mogelijk te helpen waardoor zij snel weer controle krijgen over hun leven en/of situatie(-s). De ‘menselijke maat’ is daarbij het belangrijkste.

Praktijk Bomexperts heeft verder:

  • GEEN wachtlijsten
  • Binnen een paar dagen inplannen van het ‘intakegesprek’
  • Authentieke persoonlijke samenwerking
  • Hulpverlening binnen een huiselijke, informele en bovenal veilige omgeving

Maak vrijblijvend een afspraak

voor meer informatie of een intakegesprek

Uw bericht is verzonden, ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.