Veronderstel dat jij te maken hebt met een aantal sociale, emotionele en/of psychische uitdagingen die jij wilt aanpakken maar alleen niet precies weet op welke manier. Een aantal voorbeelden.

Jij zit misschien midden in een (mogelijke) echtscheiding en ervaart daarbij eventueel een aantal gezondheidsklachten. Het kan ook zijn dat jouw liefdesrelatie niet meer zo goed aanvoelt en sta jij voor het maken van moeilijke keuzes?

Het kan ook zijn dat jij deel uit maakt van een zogenaamd ‘samengesteld gezin’ met allerlei gevoelige problemen en spanningen.

Of jij hebt financiële problemen waar jij steeds vaker over aan het piekeren bent, die jouw hele (gevoels-) leven zo langzamerhand gaan beheersen.

Misschien gaat het op het werk niet zo goed. Heb jij niet die promotie gekregen waar jij eigenlijk op had gerekend of loopt het contact met jouw collega’s niet meer zo lekker.

Mocht jij inmiddels denken: ‘Hoe moet het nou allemaal?’ ‘Wat wil ik nou werkelijk in mijn leven?’ ‘Ik zie het eigenlijk helemaal niet meer zitten en voel mij (vaak) depressief!’

Dan is het hoogste tijd voor Praktijk Bomexperts Psychologische zorg & Coaching.

Ik bied jou de helpende hand om snel antwoorden te vinden op allerlei levensvragen uit het verleden en/of het heden, gericht op een positieve toekomst. De juiste ondersteuning om jouw problemen effectief aan te pakken. Misschien kom jij wel tot nieuwe inzichten waar jij structureel wat aan hebt.

Mijn stelregel luidt daarbij:
‘houd het echt, houd het simpel’.