Loading...
Personal Coaching & Mediation2017-10-07T15:25:08+00:00

Jij staat op het punt voor het eerst een managementfunctie te gaan vervullen en kan wel wat tips gebruiken. Of je hebt ondanks jouw jarenlange ervaring steeds meer het gevoel dat jij bij van alles de controle begint te verliezen. “De héle dag hard gewerkt maar wat heb je eigenlijk gedaan?” Of jij leidinggevende in loondienst bent of de directeur/eigenaar, maakt in principe niets uit.

Ben jij op zoek naar een zeer ervaren sparringpartner, coach en/of consultant dan biedt Bomexperts Advies & Praktijkbureau vrijwel allerlei ondersteuningsmogelijkheden. Onze samenwerking is natuurlijk heel persoonlijk en gebaseerd op onderling vertrouwen maar dan meer vanuit een zakelijke invalshoek.

Er kan van alles op jouw werk gebeuren. Je kunt van een confortabele situatie terecht komen in een hele onconfortabele, ongemakkelijke of uitdagende situatie. Een paar voorbeelden:

  • Er zijn geen doorgroeimogelijkheden meer voor jou. Jij hebt het altijd erg naar jouw zin gehad op het werk maar al langere tijd heb je dat niet meer zo. Je merkt ook dat je ambitieniveau is veranderd en voelt ook dat jouw motivatie aan het wegebben is. Je wilt hier wat aan doen. Maar hoe en wat?
  • Misschien hebben zich situaties voorgedaan die een gezonde arbeidsrelatie (onherstelbaar) hebben beschadigd. Of dreigt men, om allerlei redenen, jou te ontslaan. Je bent op zoek naar een goede mediator die jou behulpzaam kan zijn bij het oplossen van dit ingrijpende probleem.
  • Jij bent (onverwacht) ontslagen en zit voor jouw gevoel van het ene moment op het andere, thuis. Wat de redenen en gevolgen ook zijn, het mag zeker niet worden onderschat. Zo’n ontslag valt niet mee en je komt vaak in een vorm van rouwproces terecht. Het komt regelmatig voor dat mensen hierdoor toch een soort trauma oplopen. Deze ervaring kan heel wat doen met jouw zelfvertrouwen en toekomstvisie en zet vaak een eventuele relatie met een levenspartner flink onder druk. Jij wilt hiervan bijkomen maar daarna graag hard aan de slag om het tij te keren. Daarvoor zoek jij deskundige hulp van iemand zonder vooroordelen en die tot het uiterste voor jou wil gaan.

Graag wil ik jou helpen zo snel mogelijk over jouw gevoelens van teleurstelling en mogelijk verdriet heen te komen. Zodat jij weer het enthousiaste gevoel krijgt toe te zijn aan de volgende uitdaging. Dat jij volledig in staat bent eventuele selectiegesprekken weer fatsoenlijk te kunnen voeren. Kortom jij staat te popelen om opnieuw van start te gaan, jij hebt er zin in!

  • Je komt in aanmerking voor een (hogere) managementfunctie. Vol zelfvertrouwen heb jij volmondig en enthousiast kenbaar gemaakt het aan te kunnen en bevestig jij daarmee de indruk en verwachtingen die men al van jou heeft. Stilletjes op de achtergrond spelen bij jou toch nog aardig wat vragen over hoe jij het een en ander gaat aanpakken, de voorbereiding op die bepaalde functie, stijl van leidinggeven, (nieuwe) omgang met collega’s en de realisatie van jouw wensen in een veranderende positie en rol binnen de organisatie. Ook wil jij graag jouw eigen competenties eens rustig doorlichten. Weer even op een objectieve manier de sterke en minder sterke eigenschappen in beeld krijgen.

Jij wilt hierbij graag ondersteuning van een ervaringsdeskundige die de meeste vragen vrijwel direct herkent en waarmee je op vertrouwelijke basis van gedachten kunt wisselen. Uiteraard vervul ik daarbij graag de rol van klankbord en sparringpartner.

  • Het leidinggeven ging jou altijd goed af. De laatste tijd merk jij dat het jou veel meer moeite kost. Mensen doen niet de dingen die jij graag wilt. Het lukt je niet helemaal meer om draagvlak te creëren. Je merkt zelfs dat jouw zelfvertrouwen aan het wegebben is en wilt dat natuurlijk voor iedereen verbergen.

Jij zoekt dringend iemand die jou goed kan adviseren maar vooral ook ondersteunen. Iemand die bereid is het maximale uit jou te halen. Die jou begrijpt en goed kan vertegenwoordigen of bijstaan bij eventuele gesprekken of onderhandelingen met jouw werkgever. Iemand die echt weet waar het over gaat. Niet alleen als ‘theoreticus’ maar ook als ervaringsdeskundige. Ik maak daarbij ook handig gebruik van mijn ruime ervaring als personeelsadviseur en manager.