Loading...
Online Counselling2017-02-11T15:45:59+00:00

Het is fantastisch op welke manier wij tegenwoordig snel met elkaar kunnen communiceren. Helemaal niets mis mee. Uiteraard blijft altijd de mogelijkheid bestaan telefonisch met mij in contact te komen. Voor het maken van een afspraak, verkrijgen van informatie of om jouw verhaal kwijt te raken. Het is maar wat jij het prettigste vindt.

Los van het telefoneren, kijk eens mee naar de online mogelijkheden bij ‘Bomexperts’.

Tawk to

Nieuw is het online chatten met ‘Tawk to’. Ik ben op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur online bereikbaar. Mocht ik even niet online zijn dan kan jij altijd een bericht achter laten. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

‘Tawk to’ vind je linksonder op het scherm. Vul een paar gegevens in en wij kunnen gelijk chatten.

Skype

Om het gemakkelijk te blijven maken, gebruiken wij ook het fenomeen ‘Skype’. Een mooi middel om met mij in contact te komen, vooral wanneer je moeite hebt met het naar een hulpverlener/psycholoog te gaan. Je kunt elkaar zien en horen. Het helpt om over die drempel heen te komen.

Wij kunnen op afspraak een chatsessie inplannen via Skype.

Whats App

‘Whats app’ wordt door veel mensen gebruikt. Vandaar dat ook hiermee de mogelijkheid bestaat met mij in gesprek te komen. Heel gemakkelijk wanneer jij om welke reden dan ook snel contact met mij wilt hebben. Of jij nou onderweg bent of thuis, maakt niet uit. Gemak dient de mens.

Messenger

Met ‘Messenger’ kan jij ook met mij chatten. Dus er zijn veel manieren om met mij in gesprek te kunnen komen. Kies er een uit die jij het prettigste vindt of waar jij vertrouwd mee bent

E-consult

Het is voor sommige mensen prettiger en voelt veiliger om hun vragen of verhalen op mail te zetten. Ik begrijp dat heel goed. Vandaar dat Bomexperts ‘E-consult’ beschikbaar heeft gesteld. Ook al hebben wij elkaar al in het echt ontmoet tijdens de sessies/consulten, is het fijn tussen de sessies door of gewoon wanneer daar behoefte aan is, even te mailen.

Ik streef ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Maximaal binnen een werkdag.