Loading...
Life Coaching2017-03-05T12:11:08+00:00

Levensvragen

Iedereen maakt het weleens mee. Je zit met een aantal lastige situaties in jouw maag. Een aantal moeilijke beslissingen moet worden genomen.

Lees verder

Relaties

Bevindt jouw relatie zich in een (diep) dal? Zijn jouw gevoelens voor je partner ernstig verminderd of zelfs weg? Wordt er gedacht aan een echtscheiding of deze is al in gang gezet.

Lees verder

Echtscheiding

Echtscheiding: helaas een veel voorkomende gebeurtenis met allerlei emotionele, sociale, psychische, financiële en materiële gevolgen.

Lees verder

Overspannenheid

Zonder dat je het in de gaten hebt, overkomt het je. Overspannenheid. Je voelt je al een tijdje lusteloos. Je hebt nergens meer zin in, je bent loom en hebt sombere gevoelens.

Lees verder

Burnout

Je ziet het niet meer zitten. Jouw werk of sociale (sport-)omgeving verlangt steeds meer van je. ‘Nee’ zeggen is overigens niet jouw sterkste kant.

Lees verder

Depressiviteit

Depressiviteit niet iets om je voor te schamen maar wel heel erg vervelend. Soms sluipt het er ongemerkt in. Je merkt al langere tijd dat je een sombere stemming hebt en neerslachtig bent.

Lees verder

Traumaverwerking

In het dagelijks leven kan jij ongewild in allerlei situaties terecht komen waardoor je een vorm van trauma oploopt. Zeer angstige momenten waar jij nog nooit eerder mee te maken hebt gehad.

Lees verder

Rouwverwerking

Iedereen wordt weleens geconfronteerd met de dood. Het kan zijn dat een dierbare (plotseling) is overleden. Dat doet ontzettend veel pijn. Jij hebt misschien het gevoel, over dit verdriet niet heen te kunnen komen.

Lees verder

Weerbaarheid

Vaak denken mensen dat weerbaarheid hetzelfde is als assertiviteit. Wanneer jij je – als het nodig is – lichamelijk weet te verweren dan spreken wij over ‘weerbaarheid’.

Lees verder

Assertiviteit

Er is een verschil tussen ‘weerbaarheid’ en assertiviteit. Natuurlijk is assertiviteit ook een vorm van jezelf weerbaar opstellen.

Lees verder